Vasárnap, 2019. augusztus 25.
LAJOS, PATRÍCIA napja
Menü

Hírtér

Hétfő, 2015. június 8.

Klasszikus autók és régi divat Marosvásárhelyen


Idén először került megrendezésre az Ms Classic Days nevű régi autó kiállítás a marosvásárhelyi Ligetben. A rendezvény csütörtökön, június 4-én vette kezdetét és 4 napig csodálhatták az érdeklődők a szebbnél szebb autókat.  
 
 
A hangulat fokozása és a régi idők felelevenítése érdekében a Style Mile csapata modelljeit a kornak megfelelő öltözékkel, sminkkel és hajviselettel ruházta fel, hogy az inspirált fotósok és érdeklődők még élethűbben visszautazhassanak a múltba.  
A kornak megfelelő ruhákról Máthé Annamária és Szakács Ágnes gondoskodott. A két divattervező odaadásának köszönhetően a ruhák tökéletesen tükrözik az akkori viseletet.
 
 
„Nagyon megtisztelő érzés, hogy egy ilyen színvonalas rendezvényen részt vehettem. Minden kor divatjának megvan a maga szépsége és sajátossága, és nagyon jó érzés volt feleleveníteni ezeket az általam tervezett és készített ruhákkal. A modell lányok is jól érezték magukat a ruhákban és jó látni, hogy városunk megbecsüli ezt a fajta művészetet.” – nyilatkozta Máthé Annamária.
 
A modellek hajáról és sminkjéről pedig Buzsa Eleonóra és Márkos Ildikó gondoskodott.
Bár ezen a színvonalas rendezvényen nem a Style Mile csapata volt a fő atrakció, mégis sikerült mosolyt csalniuk az érdeklődők arcára és még élethűbben ábrázolni a múltat. 
 
 
„Nagyon jó élmény volt számomra a csodálatos régi autók között tölteni ezt a hétvégét. Teljesen beleéltem magam a feladatomba, igazi 60-as évekbeli dívának éreztem magam.” – nyilatkozta Man Henrietta, a Style Mile csapat egyik modellje.