Kedd, 2020. január 28.
KÁROLY, KAROLA napja
Menü

Hírtér

Péntek, 2016. szeptember 16.

Újabb kampányvideót tett közzé Vass


Vass Levente képviselőjelöltként indul a parlamenti választásokon, ő volt az első Maros megyében, aki bejelentette indulási szándékát. Akkor is kampányvideóban üzent a választóknak, most újabbat tett közzé, amelyben nyomatékosítja, nagyon is komolyan gondolja.
 
A YouTube videómegosztóra feltöltött videó címe: Ez szokásom... Ebben Vass a saját hangján, több marosvásárhelyi arcával mutatja be magát, ismerteti meg a választóval szokásait, és azt is elárulja, hogy mit tekint kihívásnak.
 
 
Már lezárult a jelölési folyamat a Maros megyei RMDSZ-nél a parlamenti listákat illetően: nyolc képviselőjelölt és négy szenátorjelölt indul a választásokon. A Szövetség jelöltállításának lebonyolítására vonatkozó szabályzatnak megfelelően, a Területi Állandó Tanács ellenőrizte az jelentkezési okiratokat, és minden pályázatot pozitívan bírált el. Ennek értelmében, a szeptember 19-én sorra kerülő rangsoroló gyűlésen, a küldöttek a következő hét képviselő- és négy szenátorjelölt közül választhatnak:
 
Képviselőjelöltek: Balogh József, Császár Károly, Csép Éva Andrea, Fodor Sándor József, Hamar Alpár-Benjámin, Soós Zoltán, Vass Levente.
Szenátorjelöltek: Brassai Zsombor, Jakab István, Kozma Mónika, Novák Csaba-Zoltán.
 
A Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET –MIÉRT tagszervezet) kérésére, a  Területi Állandó Tanács úgy döntött, hogy az ifjúság számára az ötödik helyet biztosítja a képviselőjelölti listán. Ennek értelmében Tubák Nimród, az ifjúság jelöltje, nem vesz részt a rangsoroláson.
 
A rangsoroló gyűlésre 2016. szeptember 19-én (hétfőn), 17:00 órától, a Kultúrpalota Kistermében kerül sor.
A parlamenti választásokat december 11-én tartják.