Kedd, 2019. október 22.
ELŐD napja
Menü

Köztér

Péntek, 2014. április 25. | Szerk.

Hétvégi programajánló


Mozgalmas hétvégének nézünk elébe, de mégis mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programot. Íme a kínálat:
 
Április 25-én, pénteken 13 és 18 órai kezdettel Leckén és Nevelőn vehetnek részt a zene kedvelői „Ludwig van Beethoven, a bonni titán” címmel a Kultúrpalota nagytermében. A Nemzeti Színházban pedig folytatódik az Orvostudomanyi konferencia, melyen bemutatásra kerül a pszichés eredetű betegségek kezelésében sikeresen alkalmazott EMOST készülék és terápia.
 
A Női Akadémia egy újabb előadására várják az érdeklődőket 17 órakor a Bolyai Klubban. Székely Klára Mert a tested csodákra képes - Az ekcémától a rákig címmel tart bevezetőt a Germán Új Medicinába. Este 10 órától pedig az örökmozgók folytathatják a napot a Pasaj Caffeban egy fergeteges Bassk Sound Partyn.
 
 
Szombaton még várják az érdeklődőket az Orvostudományi konferenciára a Nemzeti Színház előterében. Azonban az Ariel színházban a helyük 18 órától azoknak, akik kíváncsiak a marosvásárhelyi Artecotur Egyesület keretén belül működő Artsy M Theatre Troup  Musicking című zenés produkciójának a bemutatójára. Valamint 7 órai kezdettel a Stúdió Színházba várják a kedves közönséget a Kész csoda című előadásra, melyet Kovács Levente rendezett.
 
 Keresztyén zenés estet szerveznek az Ama Deus Kávézóban este 7 órától ahol a Gordonka Együttes a meghívott.
De e mellett, hogy mindenkinek része lehessen színházi élményben még figyelmükbe ajánljuk  Hernádi Judit és Kern András Hitted volna ha? című vígjátékát, melyet a Kultúrpalotában tekinthetnek meg 20 óra 30 perctől. 
 
 
Ezt követően indulhat az éjszakai élet és a bulizás. 9 órától a Zanzában Alexi Ronea koncertre kerül sor, melyre a belépés mindenki számára díjtalan. 10 órától a Carioca Clubban a Șuie Paparude együttes koncertjén bulizhatnak, a G. Caféban pedig Billy on air partyn lehet kikapcsolódni. A Jazzban ugyancsak 10 órától Old men`s partyn vehet részt minden bulizni vágyó és már nem fiatal.
 
Vasárnap reggel 9 órától szervezik meg a Somos-tetőn a X. Szász Albert emlékversenyt, melyről részletes információ itt található. 10:30-tól az Ariel Színház bábszínészei színpadra lépnek az Álattkert című előadással, melyet 0 és 4 év közöttieknek ajánlanak. Délután 3 órakor veszi kezdetét a Critical Mass, mely keretében a Győzelem téren gyülekeznek majd a kerékpárosok, akik idén is bejárják a város több utcáját, felkeltve az érdeklődést ezen közlekedési eszköz iránt valamint felhívják a figyelmet a kerékpárutak fontosságára. Mindenkit szeretettel várnak! 
 
 
 
Aki pedig inkább kihagyná a sportot ezen a napon, az részt vehet a Marosvásárhelyi Rádió Kotta című műsor élő Face Today koncertjén 6 órai kezdettel a rádió székhelyén. A színház kedvelők pedig megtekinthetik Molnár Ferenc: Liliom című előadását, melyet a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem III. éves bábszínész szakos hallgatói adnak elő a Levél utcai Stúdió 2 –ben.