Hétfő, 2020. július 6.
CSABA napja
Menü

Köztér

Szerda, 2012. augusztus 15. | Molnár Bea

PR Party a felelősségvállalásról


 

Amint arról már beszámoltunk, a kedd esti PR Party tematikája a felelősségvállalásról szólt. Arra hívta fel a figyelmünket, hogy az alkoholfogyasztás és a vezetés nem egyeztethető össze, hogy a magunk és mások életéért felelősek vagyunk. Annak ellenére, hogy nem bulis, hanem komoly témát boncolgatott, az utóbbi idők egyik legnépesebb PR Party-jára emlékezhetünk vissza.

Mivel nyáron vakációzik a Party Busz, az emberek késve érkeztek le a Jazzbe. Éjfél előtt még minden jel arra engedett következtetni, hogy a tematika „elijesztette” a bulizni vágyókat. De amikor tizenkettőt ütött az óra – mint a mesékben – megnyíltak a kapuk, csoportosan érkeztek le a táncparkett ördögei. Ezt követően már Dj Andrissnak is könnyebb volt a dolga, ismerjük a mondást: „könnyű valakit táncba vinni, ha ő maga is táncolni akar”.

Nem lehet egyszerű egy bulit hajnalig fenntartani, a hangulatot fokozni. Andrissnak mégis sikerült, a reggeli villanykapcsolás pillanatában is tele volt a táncparkett, folyt a buli. A már megszokott Tizenhat tonna, Valami Amerika felcsendülése után szinte meglepetésként szólalt meg a Kispál és a Borz Ha az életben című dala. A PR Party-k elengedhetetlen száma, a meglepetés azonban a feldolgozott, megmixelt változat volt. „Jobb az eredeti” – mordultunk fel, de azért szép próbálkozás. Az idő- és térérzékelés kicsit átalakul ilyenkor, talán ezért fogadták a „hazatessékelés” gesztusát csodálkozó szemekkel. Észre se vettük, és kivirradt volna?

Az ajtón kifelé bárki leellenőrizhette, hogy alkalmas-e vezetésre vagy már túl sokat ivott. Természetesen senkit sem engedtek ittasan autóba ülni, ezért hemzsegtek a taxik a Jazz klub előtt. De sajnos az alkohol nemcsak vezetés közben tud megmutatkozni. Talán ez volt az oka annak a kisebb balhénak, verekedésnek, aminek szemtanúi lehettünk távozáskor. Hogy taxiért vagy egy lányért verekedtek, nem tudni. De akadtak szurkolók és békítők is. Így nem tartott soká a mutatvány, és mindenki nyugovóra térhetett.

A szervezők elmondták, hogy nem kell két hetet várni a következő buliig, a Becherovka és a PR Party ott lesz a Félszigeten. A nulladik napon szervezett Silent Dance a megszokott módon három csatornával várja a csendes bulisokat. Az egyik csatorna a Chionghee-jé, a másik a Yaghee-jé, a harmadik pedig az Andrissé lesz. Változatosságban nem fogunk hiányt szenvedni, és tökéletes alkalom lesz a Félsziget nagy koncertjei előtti bemelegítésre.